Home Solution | Makelaar Hilversum

""No cure no pay makelaar in Hilversum. Gespecialiseerd in verkoop, aankoop, verhuur en beheer van woningen alsook beleggen en investeren.
Gaat om 09:00 open
Afbeelding voor kop voor de site

Updates

Stille verkoop

Verkopen zonder een bord in de tuin.
Een woning verkopen via stille verkoop
Denkt u er erover om uw huis te verkopen? Maar wenst u niet direct een bord in de tuin? Denk dan eens aan de optie van stille verkoop.
Dé oplossing voor mensen die geen haast hebben of niet willen dat iede...

Meer lezen
Nu bellen

Bouwkundige opnamestaat.

Model taxatierapport 2021
Per 1 oktober 2021 zijn taxatierapporten een stuk uitgebreider geworden. Voornamelijk omdat er een uitgebreide bouwkundige opnamestaat aan toe is gevoegd. Alle taxateurs hebben hier ook opnieuw een bijscholingstraject voor moeten volgen en opnie...

Meer lezen

Blikvanger!
Een koper kijkt naar zoveel verschillende aspecten maar de eerste en belangrijkste indruk zijn de foto’s, want die zijn het visite kaartje van jouw huis. De foto’s laten zien hoe licht je huis is, hoe mooi de keuken en badkamer zijn, het schilderwerk, de zonnig tuin maar het belangrij...

Meer lezen
Meer informatie

Ervaringen

6 maanden geleden
Hans heeft ons enorm goed begeleid bij de verkoop van ons oude huis en de aankoop van ons nieuwe huis, we kregen Home Solution aanbevolen via vrienden uit Hilversum maar Hans de makelaar heeft ons geholpen in Bergen op Zoom! Korte lijnen, snel handelen en schakelen en hij heeft het hoofd koel gehouden waar wij eigenlijk al verliefd waren op het nieuwe huis. Zeer sterke onderhandelingen, alles volgens afspraak en een nette prijs. Hans enorm bedankt en we bellen je zeker als we ooit nog eens gaan verhuizen.
- Selinde D
8 maanden geleden
Fijne service en ze denken echt met je mee. Zowel bij de aankoop van een object, als bij huurbemiddeling heb ik veel aan ze gehad.
- Timna R
een jaar geleden
Super fijn hoe Hans ons geholpen heeft bij de aankoop van een nieuwe woning. Hij denkt goed met je mee, maar vooral het meekijken met een bouwkundige blik was in ons geval goud waard. Voor dit traject dacht ik dat een aankoopmakelaar beperkte toevoegde waarde heeft, maar Hans heeft ansoluut het tegendeel bewezen.
- Luuk v

Makelaar Hilversum

No cure no pay makelaar in Hilversum. Gespecialiseerd in verkoop, aankoop, verhuur en beheer van woningen alsook beleggen en investeren in Hilversums vastgoed. Onze ervaren en gespecialiseerde verkoop makelaars en aankoopmakelaars kennen de woningmarkt in Hilversum als geen ander met meer dan 20 jaar ervaring. Door ons uitgebreide netwerk in Hilversum en omgeving weten wij als makelaar precies waar voor u de kansen liggen om het maximale uit uw situatie te halen. Ons kantoor heeft een breed dienstenpakket voor alle vastgoedactiviteiten. Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, beheer, investering of een belegging. Al deze diensten zijn op basis van no cure, no pay en afgestemd op uw persoonlijke wens. Groet Home Solution Makelaar Hilversum

✓ Makelaar
✓ Aankoopmakelaar
✓ Expat service
✓ Short stay

Contact

Contact opnemen

Nu bellen
  • 035 820 0216

Adres

Route
Peerlkamplaan 10
1217 RT Hilversum
Nederland

Openingstijden

ma:09:00–18:00
di:09:00–18:00
wo:09:00–18:00
do:09:00–18:00
vr:09:00–18:00
za:09:00–17:00
zo:Gesloten
Contact
Bericht verzonden. We nemen snel met je contact op.