Updates

Deze schitterende woning mochten wij in de achterliggende weken voorzien van een rieten dak. We zijn trots op het resultaat. Ook zo'n prachtig rieten dak? Neem contact met ons op

Meer informatie

Rietdekkersbedrijf Jansen rietdekkers is dé ervaren rietdekker voor uw rieten dak. Neem contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Is het tijd om uw rieten dak te vervangen? Laat het dan uitvoeren door een rietdekkersbedrijf met kennis van zaken, alleen dan bent u verzekerd van een schitterend resultaat waar u jaren van zult genieten.

Rietdekkersbedrijf Jansen rietdekkers Werkendam is gespecialiseerd in unieke rieten daken.

Een schitterend rieten dak op dit prachtige huis gerealiseerd door Rietdekkersbedrijf Jansen rietdekkers Werkendam

Rietdekkersbedrijf nodig? Wilt u een nieuw rieten dak wat er superstrak uitziet? Bel dan Jansen rietdekkers uit Werkendam wij gaan voor het allermooiste resultaat

Rietdekkersbedrijf Jansen rietdekkers heeft weer een mooi nieuw rieten dak opgeleverd in De Lier. U wilt ook een topkwaltiteit rieten dak? Neem dan snel contact met ons op.

Vandaag heeft Jansen rietdekkers uit Werkendam weer een mooi nieuw rieten dak opgeleverd. Ditmaal in Wijk en Aalburg


Ervaringen

4 maanden geleden
Jansen Rietdekkers heeft bij ons een kantelraam geplaatst en het dak geschoren, opgeklopt, bijgestopt en ingespoten tegen algen. Wij contacteerden Laurens voor het raam en bij zijn bezoek raadde hij het onderhoud ook aan. De mannen hebben alles perfect tot in de puntjes verzorgd. Het dak ziet er weer prachtig uit (zie voor en na foto’s). Harde werkers met een goede insteek. Ook het opruimen is perfect gedaan. Zeker een aanrader.
- Jennie J
een maand geleden
Wij zijn zeer tevreden over Jansen Rietdekkers. Ze hebben ons rieten dak volledig vervangen en tevens nieuwe isolerende folie en platen onder het riet aangebracht. Het zijn echt vakmannen! Ons rieten dak is prachtig geworden. Alles volgens afspraak en geen verrassingen.
- Betty v
een jaar geleden
In onze zoektocht naar de juiste rietdekker voor onze nieuw te bouwen woning, zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij Jansen Rietdekkers. Mede door de prettige communicatie over de diverse details én de flexibele houding in de uitvoering is ons rieten dak niet mooi, maar prachtig geworden! Daarbij vinden wij het een prettige gedachte dat zij ons dak zelf blijven onderhouden. Oprechte vakmannen die hun vak verstaan!
- Arthur F

Contact

Contact opnemen

Nu bellen
  • 06 43279341

Adres

Route
Wierinxwal 25
4251 XK Werkendam
Nederland

Openingstijden

ma:07:00–22:00
di:07:00–22:00
wo:07:00–22:00
do:07:00–22:00
vr:07:00–22:00
za:07:00–13:00
zo:Gesloten
Contact
Bericht verzonden. We nemen snel met je contact op.