Wood and Garden Overkappingen, Tuinhuizen,| Douglas overkapping

Bouwer van overkappingen en veranda's
Vandaag geopend tot 20:00
Afbeelding voor kop voor de site

Updates

Weer een klant blij gemaakt met een supermooie overkapping op maat. Ook interesse in een maatwerk Douglas overkapping? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer informatie

Met glaswanden in uw overkapping kunt u onder alle omstandigheden genieten van uw tuin. Weer of geen weer u hebt in een handomdraai een heerlijke tuinkamer. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie

Wilt u deze zomer nog genieten van een schitterende Douglas overkapping? Neem dan snel contact met ons op zodat wij vrijblijvend een passend prijsvoorstel kunnen maken

Meer informatie

Ervaringen

5 maanden geleden
Pieter en Willion zijn hardwerkende, plezierige vakmannen. Ze denken steeds mee, hebben goede, creatieve ideeen en houden zich aan afspraken en planning. Ze doen geen concessies aan kwaliteit en de factuur viel achteraf nog mee. Dus alleen maar positieve ervaringen, ik zou Wood & Garden zo weer selecteren.
- vincent v
3 weken geleden
Wat een geweldige (te) harde,lieve en meewerkende mannen. Ze hebben mijn knutselschuur in een week tijd veranderd in een volwassen en fantastische schuur/ overkapping. In alles waren ze flexibel en meedenkend Geweldige aanrader.
- esther h
2 jaar geleden
Een overkapping op maat met al onze wensen was de boodschap aan Pieter van Wood and Garden. Keurig op afspraak werd werkelijk grandioos werk geleverd! Harde werkers en fijn om samen tot in alle details het werk uit te voeren. Wij bevelen Wood and Garden aan wanneer je een mooi en degelijk tuinhuis of overkapping wil laten zetten!
- Marc P

Contact

Contact opnemen

Nu bellen
  • 06 27404245

Adres

Route
Kapitein H. van der Maadenstraat 21
4261 LA Wijk en Aalburg
Nederland

Openingstijden

ma:07:00–20:00
di:07:00–20:00
wo:07:00–20:00
do:07:00–20:00
vr:07:00–20:00
za:07:00–17:00
zo:Gesloten
Contact
Bericht verzonden. We nemen snel met je contact op.