Frissítések

Kínálatunk két újabb elegáns Manzetti öltönnyel bővült! A honlapon megtekinthető esküvői öltönyök bejelentkezés nélkül felpróbálhatóak budapesti öltönyházunkban. A szükséges kiegészítőket (esküvői mellény szett, ing, mandzsettagomb, cipő) egy helyen és gyorsan beszerezheti. Fedezze fel esküvői öl...

Részletek
További információ

Lepje meg magát egy elegáns férfi szövetkabáttal! Ha kabátot keres, a budapesti HEILEMANN Öltönyház választékában érdemes körülnéznie. Kínálatunkban a kisebb méretektől a nagyobb darabokig, különböző fazonokban és színekben találhat az öltönyéhez illő darabokat.

További információ

Kínálatunk újabb Manzetti öltönyökkel bővült! A honlapon megtekinthető esküvői öltönyök bejelentkezés nélkül felpróbálhatóak budapesti öltönyházunkban. A szükséges kiegészítőket (esküvői mellény szett, ing, mandzsettagomb, cipő) egy helyen és gyorsan beszerezheti. Most minden Manzetti öltönyhöz a...

Részletek
További információ

Ajánlások

egy éve
Karcsi bácsi és kedves Felesége jóvoltából két Fiammal együtt úgy néztünk ki a Lányom esküvőjén mintha a legmodernebb divatlapból léptünk volna ki, ezzel emelték a Családi esemény színvonalát, amiért nagyon hálásak vagyunk! Tökéletes, szakértő kiszolgálás, csak ajánlani tudom mindenkinek, és fogom is!
- György J
4 hónapja
Sok boltot megnéztem online, de végül a Heilemann-nál döntöttem és nagyon is jól tettem. Kb: 1-1,5 óra alatt sikerült megtalálni és igazítani a teljes esküvői szettemet. Amikor beléptünk, akkor egy kedves férfi fogadott minket. Aki nagy hozzáértéssel és kedvességgel állt hozzánk. Minden kérdésemre válaszolt és elmagyarázta mi, miért előnyös vagy előnytelen. 2 hölgy segített még, nekik is nagyon köszönöm ! Tele volt a bolt, de mindig volt rám figyelve! A legjobb élménnyel jöttem ki és ha bármikor szükségem lesz alkalmi ruházatra, akkor őket fogom keresni. Mindenkinek ajánlom, mert egy tökéletes bolt, tökéletes ruhákkal.
- Ist B
3 hónapja
Egy ideje már terveztem minőségi férfi öltönyt venni. Jó barátom lagzija remek lehetőséget biztosított erre. Nagy dilemmában voltam, hogy Budapesten vajon hol vehetek olyan alkalomhoz illő ruhát, amely minőségi és több éven át is ki tudna szolgálni. A google értékelésekben bízva esett a választásom a Heilemann Öltönyházra. Nem alaptalan a népszerűségük, ugyanis a gazdag választék mellett nagy és magabiztos szakértelem és erős ügyfélköpontúság jellemzi az itt dolgozókat. Szerintem nem választhattam volna jobb helyet. Mindenképpen ajánlom!
- Albert K

Rólunk

A HEILEMANN Öltönyház Budapest könnyedén elérhető részén található, néhány perc sétára az Újpest-Központ metróállomástól (Térkép). Egyszerűen megközelíthető autóval is. Ingyenes parkolásra az üzlet mindkét oldalán, az Árpád úton és a József Attila utcán is lehetősége nyílik.

További információkat a www.heilemann.hu oldalon találhat.

Zakó - nadrág méret csere: Az egyedülálló kínálatnak köszönhetően a zakó és a nadrág mérete külön-külön kiválasztható.

Bejelentkezés nélkül, a hét minden napján: Öltöny próbához időpontra bejelentkezni nem szükséges. Időpontfoglalás nélkül, a teljes nyitvatartási időben, korosztályi korlátozás nélkül várunk minden kedves vásárlót.

Díjtalan méretre igazítás: Szükség esetén a HEILEMANN Öltönyházban vásárolt termékeket ingyenesen az Ön méretére igazítjuk.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Felhívom
  • (06 1) 787 0244
  • 06 70 239 0666

Cím

Útvonaltervezés
Budapest
Árpád út 102-104
1042
Magyarország

Nyitvatartási idő

H:10:00–18:00
K:10:00–18:00
Sze:10:00–18:00
Cs:10:00–18:00
P:10:00–18:00
Szo:10:00–16:00
V:Zárva
Kapcsolatfelvétel
Üzenet elküldve. Hamarosan jelentkezünk.