Frissítések

Öltöny választékunk újabb minőségi 100% gyapjúból készült darabokkal bővült! A zakó és a nadrág mérete külön-külön kiválasztható. Termékeinket szükség esetén díjtalanul az Ön méretére igazítjuk! Öltöny próbához időpontra bejelentkezni nem szükséges. Időpontfoglalás nélkül, a teljes nyitvatartási...

Részletek
További információ

Esküvői kollekciónk további Manzetti öltönyökkel gazdagodott! A honlapon megtekinthető öltönyök bejelentkezés nélkül felpróbálhatóak a budapesti HEILEMANN Öltönyházban. A szükséges kiegészítőket (esküvői mellény szett, ing, mandzsettagomb, cipő) egy helyen és gyorsan beszerezheti. Most minden ölt...

Részletek
További információ

Ajánlások

egy hónapja
Teljesen elégedetten távoztam. A vásárolt vőlegényöltöny kifogástalan. Mindenben próbálnak a vásárló igényeinek megfelelni. A szettem minden része igazítást kívánt (Zakó, mellény, nadrág, ing), sőt még a nyakkendő fajtája is át lett szabva.. De minden változtatást maximum pár héten belül megoldottak. Az eladó hölgy is nagyon segítőkész és kedves volt.
- Kristóf L
3 hónapja
Egy másik helyen hónapokon át tervezett öltönyöm (semi-bespoke) tönkrement annyira, hogy javítani sem lehetett. Igy 2,5 héttel a esküvőm előtt rohantam mindenfele ahol méretemben található, jól kinéző illetve jó színű esküvői öltöny. Igy sétáltam be az üzletbe, ahol nagyon segítő készek voltak és pár öltöny fel próbálása után (irreálisan nem vagyok konfekció méret 130kg és 190 cm) sikerült megtalálni a megfelelő öltönyt. Az idő rövidsége miatt villám sebességgel (pár nap) méretre szabták azokat az elemeket, amiket kellet. Azt azért nem ajánlom senkinek, hogy ilyen rövid határidővel állitson be bárhova mert személyszerint én ideges lennék ha ilyen rövidhatáridővel kéne dolgoznom ennek ellenére itt igyis bevállaltak engem. Az árak teljesen reálisak a mai piacon hogyha minőségi öltöny szeretne az ember. Ezúton is szeretném megköszönni a segítő készségüket, illetve azt, hogy ilyen gyorsan eltudták vállalni a méretre szabást is. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy megmentették az esküvőm.
- Anderson J
4 hónapja
Mindenkinek szívből ajánljuk! Nagyon kedves, segítőkész és profi csapat áll rendelkezésre. Vőlegényemnek vásároltunk öltönyt, nagyon elégedetten távoztunk. :) Egyszerre többen is foglakoztak velünk, türelmesen végígkísérték mire kiválasztottuk a megfelelő öltönyt, a hozzá illő inget és nyakkendőt. Míg fizettünk a helyszínen ingyen méretreigazították a nadrágot. Igényes, nagy kínálat és végtelenül kedves csapat! Köszönjük!
- Judit C

Rólunk

A HEILEMANN Öltönyház Budapest könnyedén elérhető részén található, néhány perc sétára az Újpest-Központ metróállomástól (Térkép). Egyszerűen megközelíthető autóval is. Ingyenes parkolásra az üzlet mindkét oldalán, az Árpád úton és a József Attila utcán is lehetősége nyílik.

További információkat a www.heilemann.hu oldalon találhat.

Zakó - nadrág méret csere: Az egyedülálló kínálatnak köszönhetően a zakó és a nadrág mérete külön-külön kiválasztható.

Bejelentkezés nélkül, a hét minden napján: Öltöny próbához időpontra bejelentkezni nem szükséges. Időpontfoglalás nélkül, a teljes nyitvatartási időben, korosztályi korlátozás nélkül várunk minden kedves vásárlót.

Díjtalan méretre igazítás: Szükség esetén a HEILEMANN Öltönyházban vásárolt termékeket ingyenesen az Ön méretére igazítjuk.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Felhívom
  • (06 1) 787 0244
  • 06 70 239 0666

Cím

Útvonaltervezés
Budapest
Árpád út 102-104
1042
Magyarország

Nyitvatartási idő

H:10:00–18:00
K:10:00–18:00
Sze:10:00–18:00
Cs:10:00–18:00
P:10:00–18:00
Szo:10:00–16:00
V:Zárva
Kapcsolatfelvétel
Üzenet elküldve. Hamarosan jelentkezünk.