Frissítések

Kínálatunk újabb Manzetti öltönyökkel bővült! A honlapon megtekinthető esküvői öltönyök bejelentkezés nélkül felpróbálhatóak budapesti öltönyházunkban. A szükséges kiegészítőket (esküvői mellény szett, ing, mandzsettagomb, cipő) egy helyen és gyorsan beszerezheti. Most minden Manzetti öltönyhöz a...

Részletek
További információ

Kínálatunk Manzetti öltönyökkel bővült! A honlapon megtekinthető esküvői öltönyök bejelentkezés nélkül felpróbálhatóak budapesti öltönyházunkban. A szükséges kiegészítőket (esküvői mellény szett, ing, mandzsettagomb, cipő) egy helyen és gyorsan beszerezheti. Most minden Manzetti öltönyhöz ajándék...

Részletek
További információ

Ajánlások

7 hónapja
Karcsi bácsi és kedves Felesége jóvoltából két Fiammal együtt úgy néztünk ki a Lányom esküvőjén mintha a legmodernebb divatlapból léptünk volna ki, ezzel emelték a Családi esemény színvonalát, amiért nagyon hálásak vagyunk! Tökéletes, szakértő kiszolgálás, csak ajánlani tudom mindenkinek, és fogom is!
- György J
5 hónapja
Lányunk esküvőjére szerettünk volna örömapa öltönyt vásárolni. Kiváló választásnak bizonyult ez az üzlet. Nagyon magas minőség, szakértő segítség, professzionális kiszolgálással párosítva. Így férjem már egy tökéletes öltönyben kísérheti oltár elé a lányunkat.
- Noémi S
2 hete
Szeretném megköszönni a segítségüket, hozzáértésüket és nem utolsó sorban a kedvességüket! Közelgő esküvőmre vásároltam itt öltönyt. Abszolút mindenben a segítségemre voltak, nem is beszélve arról, hogy rengeteg módosítással, mindennel együtt is meglett csütörtok estétől, hétfő délig. Gyors és precíz munka. Csak ajánlani fogom mindenkinek!
- Dr. S

Rólunk

A HEILEMANN Öltönyház Budapest könnyedén elérhető részén található, néhány perc sétára az Újpest-Központ metróállomástól (Térkép). Egyszerűen megközelíthető autóval is. Ingyenes parkolásra az üzlet mindkét oldalán, az Árpád úton és a József Attila utcán is lehetősége nyílik.

További információkat a www.heilemann.hu oldalon találhat.

Zakó - nadrág méret csere: Az egyedülálló kínálatnak köszönhetően a zakó és a nadrág mérete külön-külön kiválasztható.

Bejelentkezés nélkül, a hét minden napján: Öltöny próbához időpontra bejelentkezni nem szükséges. Időpontfoglalás nélkül, a teljes nyitvatartási időben, korosztályi korlátozás nélkül várunk minden kedves vásárlót.

Díjtalan méretre igazítás: Szükség esetén a HEILEMANN Öltönyházban vásárolt termékeket ingyenesen az Ön méretére igazítjuk.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Felhívom
  • (06 1) 787 0244
  • 06 70 239 0666

Cím

Útvonaltervezés
Budapest
Árpád út 102-104
1042
Magyarország

Nyitvatartási idő

H:10:00–18:00
K:10:00–18:00
Sze:10:00–18:00
Cs:10:00–18:00
P:10:00–18:00
Szo:10:00–16:00
V:10:00–14:00
Kapcsolatfelvétel
Üzenet elküldve. Hamarosan jelentkezünk.