Verifierat
Uddevalla Fyndhuset AB
  • Flyttfirma
  • Stängt
  • 4.2
    (102)
Uddevalla Fyndhuset AB
Om
Uddevalla Fyndhuset AB ordnar med tömning av bohag, bortforsling, värdering, magasinering, transport och städning av dödsbo i Västra Götaland. Vi finns i Uddevalla och våra serviceområden är Göteborg med omnejd samt hela Västra Götalands län. Besök vår Secondhandbutik i Uddevalla. Vi tar emot saker ni skänker till vår butik så som möbler, prylar och mycket annat. Vi har stor erfarenhet av dödsbo- och bohagstömningar och är det trygga och personliga företaget som ordnar med allt praktiskt. Vi tömmer dödsbo med omnejd.
Mer om detta företag

073-533 00 89Vägbeskrivning
Stängt
måndag13:00–17:00
tisdag13:00–17:00
onsdag13:00–17:00
torsdag13:00–17:00
fredag13:00–17:00
lördag10:00–14:00
söndagStängt
Tillgänglighet
Rullstolstillgänglig ingång · Rullstolstillgänglig parkering ·
Tillgänglighet
Rullstolstillgänglig ingång · Rullstolstillgänglig parkering ·
Målgrupp
Hbtq+-vänlig · Trygg plats för transpersoner ·
Plats
Strömstadsvägen 26, 451 50 Uddevalla, Sverige
Foton
Inlägg
Tjänster
Flytt inom samma delstat
Flyttpackning
Lokal flytthjälp
Bortförsel av skräp vid flytt
Flytt av små möbler
Flytt av stora föremål
Googles recensioner
5
4
3
2
1
4.2
102 recensioner
Victoria Fridh
för 2 månader sedan
Man hittar alltid något kul här, bra priser och super hjälpsam och trevlig personal! Gjort många fina köp här och är återkommande kund med stor glädje!
Anwar Sahrab
för 2 månader sedan
Tack verkligen för både flytten och flytt städet som ni utförde åt oss, vi är jätte nöjda👍🏽 Bra bemötande glada och trevliga personal. Rekommenderar starkt
Bo Jan
för 2 månader sedan
Tack för tömningen av vårt bohag. Seriöst och väl utfört arbete. Hör av oss sen när vi behöver hjälp med flytt...
E G
för 4 månader sedan
Toppenställe! Köpt många fina möbler o dyl där när jag flyttade. Välvårdade saker till bra priser.
Daniel Dani
för ett år sedan
Jätte trevliga personal som jobbar här. Tar emot saker och ting vilket är miljövänligt. Här finns det gratis parkeringsplatser så inget stress med tid du spenderar här. Riktiga bra priser på varorna jämfört med andra Secondhand butiker i Uddevalla. Du kan få lite rabatt också ibland. Här kan du nästa hitta allt du behöver från krukor upp till Elktriska apparater för de bästa priserna. Rekommenderar så klart.
Lida ceca Kocan
för ett år sedan
Jag växte upp utan någon sekun hand affär i mitt hemland. Och idag går jag aldrig förbi eras "Uddevalla fyndhuset" ni gör mig alltid nöjd och glad. Man kan hitta allt som behövs på ett stället. Det är för billigt och vackra udda antika kläder. Antika möbler till hemmet som du säkert aldrig hittar i en ej sekund hand. Dit är personalen trevliga och går alltid att förhandla med. Dom hjälper dig att bli nöjd trots låga priset...Jag trivs i eras butik...tack för en bra bemötande...vi ses.
Geal
för 4 månader sedan
Trevlig och serviceminded personal. Fina, prisvärda saker.
Kai Ritchiesse
för ett år sedan
En välsorterad butik, men varm och fin service! Spännande utbud, där jag fyndat många, många gånger. Generösa öppettider, öppet mer överlag än de flesta andra loppisar. Rekommenderas varmt!
Mountainsteel
för ett år sedan
Bra blandning på sakerna, finns både billigare och lite dyrare så man hittar alltid något man vill ha.
Louise Isaksson
för ett år sedan
Brutalt dyrt. Ingen idé och kalla sig ”fyndvaruhuset” när priserna är som i en antikbutik. Besökte en del i början, men aldrig längre då de är överpriser på allt.
Den här webbplatsen använder cookies från Google för att leverera sina tjänster. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.