Geverifieerd
Tat2holics
  • Tattoo- En Piercingstudio in Den Haag
  • Gesloten
  • 4.9
    (64)
Tat2holics
Over
Welkom Bij Tat2holics een prijswinnende Concept Tattoo studio op loopafstand van Den Haag CS. Bij ons in de studio bent u welkom voor de totale lichaamskunst letterlijk van top tot teen. Binnen ons concept hebben wij diverse specialisten op het gebied van tatoeages, pmu, piercings en tattoo verwijdering dmv de beste picosure laser en de nieuwste apparatuur. Wij zijn een one stop and go high end salon met de focus op lichaams modificatie alles om je te onderscheiden van de rest onder 1 dak. Wij staan open voor complete projecten of kleine bescheiden tattoo's en iedere cliënt wordt met zorg geholpen.
Meer over dit bedrijf

06 26120203Route
Gesloten
maandagGesloten
dinsdag11:00–19:00
woensdag11:00–19:00
donderdag11:00–19:00
vrijdag11:00–19:00
zaterdag11:00–19:00
zondagGesloten
Toegankelijkheid
Rolstoelvriendelijke ingang ·
Toegankelijkheid
Rolstoelvriendelijke ingang ·
Voorzieningen
Genderneutraal toilet ·
Publiek
LGBTQ+ vriendelijk · Veilige omgeving voor transgenders ·
Locatie
Lekstraat 227, 2515 XE Den Haag, Nederland
Foto's
Services
Tatoeages
Piercings
Pico laser tattoo verwijderen
Google-reviews
5
4
3
2
1
4.9
64 reviews
Vurol
7 maanden geleden
Giada en Suus zijn super chill in omgang. Alleen maar goede tattoos van hen! (Het insuline flesje is een touch-up van Giada, de originele tattoo artiest was niet meer in staat om het te fixen, zij was zo lief om m’n verpeste tattoo weer mooi te maken <3). Verder heeft de shop een fijne sfeer. Ik zal d’r voor altijd blijven komen!
Chantal van der Werf
3 maanden geleden
Tat2holics, wat een fijne ervaring! Vanaf het begin was er meteen een leuk contact waarbij er echt mee is gedacht over de mogelijkheden. Percy wist meteen de juiste tattoo artist te matchen met wat ik zelf graag wilde en het resultaat is echt beter dan dat ik ooit had durven dromen! Percy is een man met passie voor zijn werk en dat zie je terug in de shop. Hij zorgt, van begin tot het einde, voor een zeer goede ervaring. We waren echt enorm onder de indruk. Ik kom dus zeker met alle liefde terug. Percy, bedankt voor de leuke gesprekken en het was ons een waar genoegen om je te ontmoeten!
Liesbeth Zweers
5 maanden geleden
Vandaag een afspraak in de shop bij artiest jade.aangekomen gezellig een bakkie daarna lekker aan de slag.paar uurtjes gelegen wat is het mooi geworden ! Prachtig 😍 .. ben super blij met mijn tatoo 😀 nogmaals bedankt 🤩 ik voelde me chill lekker thuis . Leuke gezellige artiesten ..complument voor de eigennaar pursy thankss. Ik zeg gaan
A M
4 maanden geleden
Mijn eerste tattoo bij ze laten zetten. Ze zijn heel erg klantvriendelijk en luisteren goed naar de wensen. Alles is mogelijk. Wat ik ook belangrijk vind is dat ze hygiënisch werken. Mijn beste keuze ooit geweest voor een realistische tattoo naar hun te gaan.
DeeDee ‘#DRAGISFUN’ Janssens
3 weken geleden
Fijne persoonlijke aandacht. Percy draait de zaak op passie, Tristen (Instagram @inked.byTris ) denkt met je mee en zorgt dat je inked en tevreden de deur weer uit gaat. Chapeau 🫶🏼
Ingrid Kuijten
een maand geleden
Vandaag een tatoeage laten zetten door Tristen. Goed ontvangen, mooi ontwerp en goede nazorg. Tot volgende keer.
robbie deman
een jaar geleden
Ik kon snel terecht Goed geholpen Ontwerp is mooier dan ik hoopte Resultaat ik ben er superblij mee .! Bedankt en voor een volgende tatoo kom ik zeker terug
Michelle van Maurik
3 maanden geleden
Zeker een aanrader en ben heel erg tevreden met het eindresultaat. Professionele en vriendelijke medewerkers die je goed begeleiden in je keuze, geruststellen, laten je vrij in je keuzes en denken met je mee. Was heel prettig, dank daarvoor!
Romy Lisajulia
5 maanden geleden
Mooie shop , schoon & snel werk .. super blij & kom hier altijd weer terug voor piercings en mijn tattoo’s !! Super blij mee
ronald muns
2 jaar geleden
Fantastische nieuwe tattoo shop .Zeker de moeite waard om hier eens te gaan kijken voor een mooie tattoo
Deze site gebruikt cookies van Google om services te leveren. Als u deze site gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.