Tatilden eve dönerken yol uzun olduğu için bir gece konakladık. Odalarda bitmemiş bazı elektrik çalışmaları vardı. Odalarda sigara içildiği için sinmiş bir duman kokusu var. Kaldığımız odanın tavanı rutubetliydi bu da ayrıca koku yapıyor.
Apart olduğu için tedirgin olmuştum. Acaba gecelik kiralamalar sebebiyle rahatsızlık olur mu? Korktuğum başıma geldi. Gece sabaha karşı saat 4 gibi uykunun en güzel olduğu anda uyandırıldım. Bağıran bir kadın ağzına geleni söylüyordu. 10 dk kadar dinledik. Bu arada odada bulunan cam eşyaları da kırdı, dinledik. Sonrasında otel görevlisi geldi. Çıkmalarını istedi. Odada bulunan adam sessiz olacaklarını söyledi. Fakat kadın bağırmaya devvam etti. Görevli tekrar geldi. Bı sefer kadın kapıyı açtı. Kendisini sattıklarını ve istenmeyen olaylar yaşandığı için öfkeli olduğunu bu yüzden ağladığını söyledi. Otel görevli yine uyarıp gitti. Bundan sonra ses kısıldı.
Odaların giriş kapılarında ses yalıtımı çok iyi olmadığı için tüm bu diyalogları kendi odamızdan rahatlıkla ve istemeden duyduk.
Sabah erkenden kalkıp, toparlanıp, yolumuza devam ettik.
Özetle aile olarak kalacaklara tavsiye edemeyeceğim bir konaklama tecrübem oldu.