Geverifieerd
Paardentaxi Amsterdam
  • Hoofdkantoor in Amsterdam
  • Nu geopend
  • 4.9
    (32)
Paardentaxi Amsterdam
Over
06 21877300ContactRoute
Nu geopend
maandag24 uur geopend
dinsdag24 uur geopend
woensdag24 uur geopend
donderdag24 uur geopend
vrijdag24 uur geopend
zaterdag24 uur geopend
zondag24 uur geopend
Locatie
Banne Buikslootlaan, 1034 BE Amsterdam, Nederland
Foto's
Posts
Google-reviews
5
4
3
2
1
4.9
32 reviews
Gerrit
5 maanden geleden
Afgelopen week heeft Aaron mij opgehaald met onze 2 pony.s om ze naar Ermelo te brengen daar gaan ze lopen tussen pony.s en paarden waar ze weer een goed tehuis gaan zoeken voor ze omdat wíj er afstand van hebben gedaan Aaron is een super chauffeur heel rustig en behulpzaam en rustig daar naar toe gereden pony.s los in de trailer ging perfect en geholpen met uitladen en weer thuisgebracht SUPER
Ingrid Smid
7 maanden geleden
Een absolute aanrader! Fantastisch geholpen met het inladen van mijn paard wat ze toch wel erg spannend vond. Heel rustig gereden vooral door de bochten, dit bedrijf weet hoe je paarden moet vervoeren 👌👌👌 Eldert, bedankt! De rit was gezellig en je hond die ook mee was super lief!
The-horse-paard
7 maanden geleden
Geweldige Mensen Vervoer is Elke Keer Top me paard loopt met plezier de trailer en vrachtwagen in ;)
Mireille Pieterse
8 maanden geleden
Zeer professioneel, servicegericht en betaalbaar vervoer voor je paard of pony! Kan altijd op ze rekenen. Toppers zijn het!
Peter Vooijs
een jaar geleden
Paardentaxi Amsterdam is het adres waar je zijn moet als je paard getransporteerd moet worden. Eldert begeleidt je supergoed tijdens het laadproces. Mijn paard was nooit makkelijk om te laden, er moest altijd een dierenarts bij komen voor een verdoving. Zelfs dan was het vechten haar in de trailer te krijgen. Paardentaxi Amsterdam laat je paard eerst wennen aan het geen wat gebeuren gaat. De trailer wordt leeggehaald en de loopplank aan de voorkant uitgeklapt. Zo lijkt het net een stal en kun je met je paard aan de achterkant de trailer inlopen en aan voorkant er weer uit. Dit geeft zoveel rust voor je paard en natuurlijk ook de eigenaar;) Als dat goed gaat wordt de trailer weer opgebouwd, dan herhaal je het in en uitlopen. Gaat dat goed en is je paard relaxt dan begint het echte werk. Laden, vastzetten en je wordt door Eldert naar plaatst van bestemming gereden. Je kan tijdens de rit via camera bewaking je paard in de gaten houden. Aangekomen zal je paard relaxt en droog uitstappen. Dit was een super ervaring en ik heb heel veel van deze topper geleerd:) Wil je zonder stress op vakkundige wijze je lieveling verhuizen, dan is paardentaxi Amsterdam zeer aan te bevelen...Maak gerust een afspraak en doe ze van mij de groeten. Eldert en Nicole, enorm bedankt ook namens Mira
sander wijnbergen
een jaar geleden
Wij zijn heel goed geholpen! De rit was erg onverwacht en ik was bang dat de pony's erg gestresst aan zouden komen zoals bij eerder vervoer het geval was. Dit was niet het geval! Het in- en uitladen ging super makkelijk en de paarden hebben de hele rit rustig gestaan. Ook op de nieuwe locatie kwamen ze heel rustig aan. Super blij met de goede service en nette prijs.
Jeroen Meuldijk
een jaar geleden
Super goede ervaringen vandaag met Nicole en Eldert! We belden voor een rit voor dezelfde middag en dit was allemaal geen probleem. Er werd snel meegedacht en alles was binnen een uur geregeld. Eldert rijdt zeer goed en met alle respect voor het welzijn van het paard. Ook de truck was perfect. Kortom, zeer positief en absoluut aan te raden!
Arja Peters
een jaar geleden
Wat een fijne mensen, en een geweldig mooie trailer/vrachtwagen. Professioneel, maar ook erg hartelijk. Ze doen hun werk met liefde, en dat merk je,. Na de rit krijg je ook nog eens super mooie foto's toegestuurd. Mooie herinnering aan zo'n fijne dag. Tot ziens!!
Cynthia de Voos
een jaar geleden
Eldert heeft nu twee keer mijn jonge merrie vervoert. De eerste keer was ze net 1 jaar en gister nog een keertje, ze is nu 1,5. Ik kan het iedereen aanbevelen, heb echt niets aan te merken. Eldert heeft zo veel passie voor zijn werk, dat is overal aan te merken. We maakte nog een gezellig praatje onderweg, hij is super betrokken met zijn klanten. Mijn jonge merrie kwam beide keren super rustig de trailer af. Heel fijn deze ervaringen voor haar. Dankjewel Eldert en Nicole 👍😁
Gabiie K
een jaar geleden
Hartstikke lieve mensen, goed te bereiken, vervoeren je paard veilig en nemen de tijd. Zeker een aanrader
Deze site gebruikt cookies van Google om services te leveren. Als u deze site gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.