Verificat
Monona Group int SRL
  • Clinică De Oftalmologie în Bucuresti
  • Închis
  • 5
    (184)
Monona Group int SRL
Despre
Nu lăsa problemele de vedere să-ți afecteze calitatea vieții! Programeaza-te astăzi pentru o consultație Oftalmologica Completa. Consultatia cu Bilet de trimitere este gratuită la medici oftalmologi cu mare experiență, care îți pot oferi soluții personalizate pentru problemele tale de vedere. Pacienții noștri mulțumiți ne-au acordat review-uri de 5 stele, lăudându-ne serviciile profesionale și atitudinea prietenoasă. Iar dacă ai nevoie de ochelari, cu siguranta vei beneficia de cele mai mici prețuri pentru lentile premium și rame de calitate superioară, sau branduri de renume. Nu amâna și fă primul pas pentru o vedere mai bună! Suntem la parterul Spitalului de Oftalmologie din Bucuresti! Contactați-ne acum la 0788 225 361 sau online.
Mai multe despre această companie

0788 225 361Contactează-neIndicații
Închis
luni08:00–18:00
marți08:00–18:00
miercuri08:00–18:00
joi08:00–18:00
vineri08:00–18:00
sâmbătăÎnchis
duminicăÎnchis
Accesibilitate
Intrare accesibilă pentru persoane în scaun cu rotile · Locuri accesibile pentru persoane în scaun cu rotile · Toaletă accesibilă pentru persoanele în scaun cu rotile ·
Accesibilitate
Intrare accesibilă pentru persoane în scaun cu rotile · Locuri accesibile pentru persoane în scaun cu rotile · Toaletă accesibilă pentru persoanele în scaun cu rotile ·
Dotări
Toaletă · Toaletă unisex ·
Locație
Str Piata Lahovari 1, stanga intrarii in Spitalul Clinic de Urgente, Oftalmologice, Sector 1, 010464 Bucuresti, România
Fotografii
Postări
Recenzii Google
5
4
3
2
1
5
184 de recenzii
alexandru tataru
acum 3 săptămâni
Am fost la un consult la dl. doctor Gheorghe Andrei. Am fost placut surprins de profesionalismul , amabilitatea si rabdarea in comunicare. Am plecat de la consult cu informatii detaliate despre diagnosticul pus de donmul doctor , precum si de o trimitere pentru a continua tratamentul atribuit afectiunii mele. I-l recomand cu caldura pe domnul doctor Gheorghe Andrei. In sfarsit , serviciile medicale de la noi se compara cu cele din vestul Europei , datorita unor medici tineri profesionisti si pasionati.
Catrinel Negru
acum o săptămână
Medicul extraordinar, profesionist si haios cu copiii (Andrei Gheorghe). Consultatii cu trimitere de la medicul de familie sau fara trimitere, contra cost. Programari online, email si telefon de confirmare, 5 stele si nota 10.
Gabriela Olarasu
acum o lună
D-le Dr.Andrei nota “bene” ptr considerația față de pacienți,ptr profesionalismul dvs.Medicul la care dorești oricând să te mai duci(asemenea și d n-a asistenta).! Cu respect vă mulțumesc !!!
Gabriela Moldoveanu
acum 4 luni
Sunt foarte mulțumită de consultul medical. Cu toate că centrul are multe rame de ochelari, nu am găsit una care care să mă hotărască să o cumpăr. Persoana de la vânzări a fost foarte amabilă și m-a lăsat să probez multe rame. Mi-a propus să trec peste câteva zile căci așteaptă rame noi.
moniq cristescu
acum 2 luni
A fost respectată ora de programare, s a efectuat dezinfectarea aparaturii in prezența mea, profesionalism cu privire la găsirea dioptriei bune, preturi bune și ochelarii au fost gata in 30 de minute.
Alin
acum 3 luni
Review-urile sunt cumpărate, personal slab pregătit, femeia de la recepție e o adevărată mahaloagioaică. Doctora prescrie rețete greșite pentru pacienți și nu își asumă răspunderea când aceștia nu primesc ochelarii potriviți. Nu recomand!
Marina Comanescu
acum 5 zile
O experienta pozitiva, profesionista si completa. Voi reveni de cate ori am ocazia. Felicitari doamnei optometrist si domnului doctor!
Dragos Radulescu
acum o lună
Recomand tuturor! A fost prima experienta de acest gen, una in care am aflat foarte multe pe intelesul meu ca om fara studii de specialitate.
Badea Mandica
acum 3 luni
A fost super ok.....medicul care ma consultat a fost profesionist,amabil și mi a explicat ce trebuie sa fac mai departe....va recomand cu încredere!
Mira Broker
acum 3 luni
Un cabinet profi , cu personal profesionist, cu echipa competentă , foarte “umană” in interacțiunea cu pacienții și un doctor deosebit !! Recomandam cu încredere cu totul pe mâna personalului !
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru a oferi servicii. Dacă folosești acest site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.