Kirykos otelde gerçekten çok keyifli bir deneyim yaşadım. Kahvaltısı oldukça zengin ve lezzetliydi; peynir çeşitlerinden reçellere, zeytinlerden kızartmalara kadar özenle hazırlanmıştı. Açık havada, ada esintisi eşliğinde çay içmek ayrı bir keyifti.
Otelin tasarımı sade ve şık, özellikle havuz başındaki atmosfer huzur vericiydi. Havuz çok temiz ayrıca denize girmek isteyenler için adanın en iyi plajlarından birisi yürüme mesafesinde. Sessiz, sakin ve doğayla iç içe bir konumda olması, dinlenmek isteyenler için büyük bir avantaj.
Personelin ilgisi de gayet iyiydi, güler yüzlü ve yardımcı oldular. Genel olarak hem rahat ettim hem de keyif aldım. Gökçeada’da Kirykos Otel’i gönül rahatlığıyla tercih edilebilirsiniz.
Feribot iskelesi ve toplu ulaşım yakın olduğundan araçsız gelenler dahi rahat edecektir.