Verifierat
Holgerssons Golvservice
  • Golvslipning, Tjänster
  • Öppet nu
  • 5
    (39)
Holgerssons Golvservice
Om
Professionell golvvård Holgerssons Golvservice erbjuder dammfri golvslipning med ytbehandling av trägolv för både företag och privatpersoner. ROT-avdrag är givetvis möjligt. För att njuta av ett vackert trägolv med ett långt liv behövs underhåll. Kanske börjar en spännande förändring här och nu om du vill fräscha upp ditt golv eller prova på en ny ytbehandling? Hör av dig till mig för kostnadsfri rådgivning, så kan du sedan fatta ett tryggt beslut i lugn och ro efter dina behov.
Mer om detta företag

070-717 00 51Kontakta ossVägbeskrivning
Öppet nu
måndag07:30–17:00
tisdag07:30–17:00
onsdag07:30–17:00
torsdag07:30–17:00
fredag07:30–17:00
lördagStängt
söndagStängt
Tillgänglighet
Tillgänglighet
Målgrupp
Hbtq+-vänlig · Trygg plats för transpersoner ·
Plats
Regementsgatan, 217 51 Malmö, Sverige
Foton
Inlägg
Tjänster
Golvslipning
Ytbehandling
Lackering
Oljebehandling
Pigmentering
Lasyr
Reperationer
Parkettslip
Parkettslipning
Damfritt
Dammfri
Parkettreperation
Golvvård
Trägolvservice
Golvslip
Golvslipare
Hårdvaxolja
Olja
Lack
Golvslipning Malmö
Golvslipning Lund
Golvslipning Höllviken
Golvslipning Skanör
Googles recensioner
5
4
3
2
1
5
39 recensioner
Moa Åbjörnsson
för en månad sedan
Christian hjälpte oss att rädda ett oerhört slitet fiskbensparkett samt ett brädgolv. Vi får så himla fina komplimanger från alla som ser det och jag rekommenderar VARMT att ni som går i tankar att renovera ert golv att välja Holderssons Golvservice. Från start var Christian kommunikativ och problemlösande. Både vad gäller tidsbokning samt behandling. Han förstod precis vad vi var ute efter och kom med flera olika behandlingsalternativ, gav för/nackdelar och gjorde i det stora hela att vi kände oss väldigt trygga i processen. Under slipandets gång uppstod problem som hade med golvets ursprung att göra, brutalt slipat av tidigare ägare, diverse fuktskador och annan misshandel. Christian lyckades med precision, gedigen kunskap och yrkesstolthet att ändå genomföra slipningen/behandling, lagade de stavar som var i för dåligt skick och hinna göra detta inom en väldigt tight tidsplan. Det finns många firmor som sysslar med golvslipning men och jag är så himla glad över att vi valde Holgerssons Golvservice- för annars hade vi med största sannolikhet fått byta hela golvet/eller tvingas välja en finish vi inte ville ha.
Ebbe Thinggaard
för ett år sedan
Vårt golv blev riktigt fint. Christian är bra på att lista ut vad man vill även när man själv inte kan sätta ord på det. Han bryr sig mycket om resultatet. Vårt golv hade flera vattenskador och nu är det som nytt. Väldigt skickligt hantverk!
Mattias
för 3 månader sedan
Väldigt enkel och problemfri att ha kontakt med. Holgerssons Golvservice utförde slipning o pigmentering av mitt 65 kvm parkettgolv. Mycket noggrann, helt enligt tidplan, slutkostnad helt enligt offert, städat, - precis som man vill att en hantverkare ska vara. Är helt övertygad att ni inte blir missnöjda om ni anlitar Christian!
Veronika Svanberg
för 3 månader sedan
Högklassigt utfört arbete med våra parkettgolv, ca 70 kvm. Vi blev mycket nöjda med resultatet! Utmärkt service, genomgång av önskemål före parkettslipning, information om eftervård. Kan varmt rekommendera Holgerssons Golvservice!
Nermin Delilovic
för 5 månader sedan
Christian slipade vår fiskbensparkett på 22 kvm i vardagsrummet. Och vilket fantastiskt golv vi fick. Christian var väldigt serviceminded, svarade snabbt på våra frågor och utförde arbetet inom avtalad tid. Kan inget annat än varmt rekommendera hans tjänster.
Thomas Jönsson
för 11 månader sedan
Vi är verkligen nöjda med vårt nyslipade golv. Arbetet är mycket professionellt utfört och alla våra synpunkter och frågor blev bemötta på bästa sätt. Rekommenderas varmt.
Julian Guedj
för en månad sedan
100% Toppen rakt igenom. Christian var tydlig, kommunikativ och hjälpsam från första kontakten. Resultatet blev strålande!
Gary Downes
för 5 månader sedan
bra service som görs i tid med kvalitetsprodukter för ett fantastiskt resultat. rekommenderar starkt christian om du funderar på något arbete på dina golv.
Andy J
för 7 månader sedan
Holgerssons Golvservice reparerade en skada i vårt ekparkett golv, efter arbetet så syns det inte överhuvudtaget att där tidigare funnits en skada. Seriös hantverkare som är superlätt att kommunicera med och svarar fort. Allt var fixat väldigt snabbt, från att boka ett datum tills att jobbet var utfört! Rekommenderas starkt!
Hjalmar Bardh Olsson
för 7 månader sedan
Haft mycket med hantverkare att göra genom åren. Christian på Holgerssons Golvservice gav oss en makalöst god service från första kontakten. Våra golv är dessutom som helt nya igen. Rekommenderas mer än varmt
Den här webbplatsen använder cookies från Google för att leverera sina tjänster. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av cookies.