Verificat
BBmoto Otopeni | Magazin de Echipamente & Accesorii Moto
  • Magazin Cu Accesorii Pentru Sporturi Cu Motor în Otopeni
  • Închis
  • 4.9
    (89)
BBmoto Otopeni | Magazin de Echipamente & Accesorii Moto
Despre
BBmoto oferă cea mai vastă gamă de Echipamente & Accesorii Moto - căști moto, mănuși moto, geci moto, pantaloni moto, piese de schimb moto și nu numai - pentru stradă, enduro, ATV & Snowmobil! Deținem cele mai echipate magazine moto din țară & un webshop constant actualizat. Comercializăm: - ca importator unic în România: echipamente moto marca Shox, Sixgear, Speed Up, Britten, căști moto Jet; - ca distribuitor oficial: echipamente moto Bering, Segura, Richa, FXR Racing, căști moto Shoei, Shark, Airoh, - și nu în ultimul rând, ca importator oficial încălțăminte moto Gaerne. Pentru pasionații de sporturi de iarnă și outdoor vă oferim o vastă gamă de produse de la DB Strindberg. Vă așteptăm cu drag! Echipa BBmoto
Mai multe despre această companie

0755 141 155Indicații
Închis
luniÎnchis
marțiÎnchis
miercuri10:00–18:00
joi10:00–18:00
vineri10:00–18:00
sâmbătă10:00–18:00
duminicăÎnchis
Accesibilitate
Intrare accesibilă în scaun cu rotile ·
Locație
Str. Ferme D Nr. 2, Otopeni 075100, România
Fotografii
Postări
BBmoto Otopeni | Magazin de Echipamente & Accesorii Moto
acum 26 de zile
De unde a început totul? Vizualizați prezentarea magazinului BBmoto din Gheorgheni de către Tiberiu Troia.
BBmoto Otopeni | Magazin de Echipamente & Accesorii Moto
acum 1 lună
De la "cum se fabrică" până la elemente cheie care mențin calitatea căștilor moto Shoei!
BBmoto Otopeni | Magazin de Echipamente & Accesorii Moto
acum 1 lună
Richa Spitfire & Gecile moto Richa din piele prin prezentarea lui Tiberiu Troia din magazinul BBmoto Otopeni.
Produse
Recenzii Google
5
4
3
2
1
4.9
89 de recenzii
geutul
acum 3 săptămâni
O experiență super, un loc în care găsești tot ce vrei indiferent de tipul de motor pe care-l ai
a a
acum 2 luni
Personal agresiv. Îți spun că nu ai voie sa probezi casca fara cagula , ceea ce e foarte corect. Dar au doi cagule și ele.s au schimbat la trei clienții cat am stat eu acolo. Incerca sa îți explice tot felul de chestii și dacă politicos le spui că nu ai nevoie devin agresivi. Sfaturile și experiența vine din YouTube.
Emma
acum un an
Vă iubesc sunteți cei mai tari,azi mi-am achiziționat o geaca moto de la voi,doamna de la vânzări a fost super de treaba ne-a explicat absolut tot,ne-a ajutat cu probatul,ne-am simțit extraordinar de bine la voi. Marfa de cea mai buna calitate sunteți niște profesioniști,preturile sunt pentru toate buzunarele,magazinul arata ca un catalog de specialitate o plăcere sa stați în el +parcare pt motoare. Va mulțumesc ca ați venit în București și fiți siguri ca voi reveni cu mare plăcere și cât mai curând. P.S. Și am primit și un cadou.
Andra Somkereki
acum 3 luni
Absolut încântătoare toată experiența la bbmoto! Customer service ireproşabil, gamă foarte variată de produse, purtarea măştii obligatorie, muzica potrivită :) am petrecut aproape două ore în magazin, care au trecut într-o clipită. Abia aşteptăm să revenim, să ne completăm echipamentul şi să discutăm cu cel mai competent şi răbdător personal cu care am avut vreodată şansa să interacționăm. Mii de mulțumiri pentru tot ajutorul!
cucu cosmin
acum 3 săptămâni
O gama variata de produse, iar angajatii magazinului foarte de treaba, Recomand.
Remus P.Drumia
acum 4 luni
Magazin moto și ski mare, cu parcare generoasa si foarte bine aprovizionat - găsești cam tot ce îți dorești pentru pasiunea ta! Personalul magazinului foarte bine pregătit, cu sfaturi bune, întotdeauna în folosul clientului. Felicitări, rămân fidel!
Bogdan Necula
acum 4 luni
Destul de ok, dar se poate și mai bine! Un pic cam redusa gama de produse..
mihai florea
acum 5 zile
Sunt super mișto ! Si angajatii pe masura !
catalin jaloba
acum 3 luni
Echipa de vanzari foarte buna. Neobosita. Experimentata. Parcare fara probleme. As adauga si o gama de produse high end.
Alexandra Petcu
acum 5 luni
Produse de calitate, multa varietate de produse si preturi. Ti se acordă asistenta si atentie super ok. Am gasit niste articole sport ff interesante acolo, made in romania, despre care nu auzisem pana acum, dar merita sa le vedeti. Calitatea lor este buna.
Raportați un abuz

Google obține venituri de la comerciant pentru a crea această înregistrare
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru a oferi servicii. Dacă folosești acest site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.